Görev Dağılımı

06.12.2012 1636



a


Emine KOYUNCU
Okul Müdürü 

Ayşegül DOĞAN
Müdür Yardımcısı
 
 Öğrenci davranışları değerlendirme disiplin işlerin yürütülmesi. Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk işlemleri.  Personel özlük işleri (maaş-ekders-hastane-eczane vb)   Tüm öğrenci not sınav ve özlük işlerinin yürütülmesi.
Öğrenci Ödül İşlerinin yürütülmesi  Aile Birliği işlerinin yürütülmesi  Okul Servisi ve çalışmalarının yürütülmesi.  Yarışmalar, Kulüplerve sportif faaliyetlerin yürütülmesi.
 Ders dağıtım ve program işleri ve 
E Okula işlenmesi
Arşiv ve Sivil Savunma işlerinin takibi Tedavi giderlerinin ve işlerinin takibi Resmi törenler ve çalışmaların yürütülmesi. 
Ders Dışı Egzersiz İşleri ve Takibi - Okul Dergi işlerinin takibi Okulun Brifing ve istatistiksel evraklarının takibi Anasınıfı tahakkuk ve işlerinin yürütülmesi  TKY çalışmaları  Stratejik Planlama OGYE ve ARGE kurullarının yürütülmesi.
Tif ve demirbaş
 işlerin yürütülmesi. 
İndirimli Seyahat kartı İşlemlerinin Takibi Yetiştirme kursu işlerinin yürütülmesi Devamsızlık ve öğrenci izinlerinin yürütülmesi. 
Meis ve MEBBİS
işlerin yürütülmesi. 
Kantin işlemlerinin ve denetiminin takibi Satın Alma Komisyonluğuna Başkanlık Öğretmen-öğrenci nöbet işlerinin yürütülmesi. 
 Sosyal hizmetler (yardımlar vb) işlerinin yürütülmesi. Yöneltme işlerinin takibi  Personel özlük dosya işleri
( Sevk ve izinler)
Spor Kulübü İşlerinin Yürütülmesi
    Mebbise İzinlerin ve bilgilerin işlenmesi Okul Panolarının düzenlenmesi ve takibi
Sınıf Şube ve Zümre Öğretmenleri Kurullarına Başkanlık Muayene ve teslim almaya başkanlık Okulun karne işleri ve 12345. sınıfların karne işlerinin yürütülmesi Rehberlik Kuruluna Başkanlık Etme
Ders Kitabı İşlerinin yürütülmesi Diploma işlerinin yürütülmesi , Mezun ve ayrılmış öğrenci işleri Personele MEBBİS şifresi tahsis edilmesi Kayıt ve Nakil işlerinin yürütülmesi
Onarım takip ve teklif işlemleri Kurumnet  Mesaj takip işlerin yürütülmesi. Sigortalı Personel işlemlerinin yürütülmesi  Sene başı ve sene sonu mesleki çalışmalar.
Stajyer öğretmenlere rehberlik ve işlemlerinin takibi  Giden ve gelen evrak işlerin yürütülmesi. Başlayan ve ayrılan pesonel işlemlerinin takibi  Kalorifer,elektrik, doğalgaz ve diğer tamir onarım işlerin yürütülmesi

3. Kat hizmetlerinin takibi

2. Kat hizmetlerinin takibi Bodrum ve Zemin Kat hizmetlerinin takibi 1. Kat hizmetlerinin takibi

 

a

İLETİŞİM

Adres:
Cumhuriyet Mahallesi / Hacıosman Mevkii / Selimiye Caddesi Fahrettin Aslan Ortaokulu Sokak No3 Tarabyaüstü Sarıyer / İSTANBUL


Telefon
(212) 262 4889


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın