Genel Kurallar

22.12.2012 1978

GENEL DAVRANIŞ KURALLARI

1 - Öğrenciler küfür ve argo içeren sözler kullanamazlar, birbirlerine ve öğretmenlerine görgü kuralları içinde hitap ederler.

2 - Öğrenciler okulda yapılan etkinliklere ve törenlere katılmak ve bu etkinlikler sırasında görgü kurallarına ve etkinliğin özel kurallarına uygun davranmak zorundadırlar.

3 - Her öğrenci bayrak törenlerinde kendi sınıfına ayrılan yerde düzgün olarak sıra olmak, sessiz olarak komut verilmesini beklemek ve İstiklal Marşını yüksek sesle söylemek zorundadır.

4 - Öğrenciler okul eşyasını korumak ve zarar vermemekle yükümlüdürler.

5 - Öğrenciler bilgisayar laboratuarları, çok amaçlı salon gibi kendi dersliklerinin dışındaki eğitim ortamlarında , bahçe ve kantinde bulundukları yerin özel kurallarına uyarlar.

6 - Ulaşımını servisle yapan öğrenciler servis kurallarına uyarlar.

7 - Öğrenciler okula Cep Telefonu getiremez ve Okulda Cep Telefonu kullanamazlar.

8 - Öğrenciler derste walkman, MP3, CD dinleyemezler ve getiremezler.

9 - Öğrenciler ders araç ve gereçlerinin dışında okula özel eşyalarını getiremezler.

Adres:
Cumhuriyet Mahallesi / Hacıosman Mevkii / Selimiye Caddesi Fahrettin Aslan Ortaokulu Sokak No3 Tarabyaüstü Sarıyer / İSTANBUL